Załączyłem kolorowy schemat okablowania dla Burgmana 650 z 2018 roku. Ten schemat dotyczy AN650ZL8 z numerem VIN, który pasuje do wzoru JS1CP51B#J2100001 do 999999 (# reprezentuje 0 do 9 lub X). Odnosi się to do "Kanady, stanu Kalifornia lub Tajwanu". Wydaje się, że nie ma już wersji dla 49 stanów, więc tak naprawdę dotyczy to całych Stanów Zjednoczonych (nie mieszkam w Kalifornii!).
Gdybym miał trochę więcej miejsca na pliki, mógłbym przesłać obraz o wyższej rozdzielczości. Ale to jest całkiem dobre. Wydrukowałem swój na sześciu stronach 8,5 x 11" (każda w orientacji poziomej) i połączyłem je taśmą, aby uzyskać wynik 17 x 33".
Wiem, że LeDude ma już schemat b650 opublikowany od wielu lat. Ten post i poprzednia książka serwisowa Yamahy, z wysuwanym kolorowym schematem okablowania, zmotywowały mnie do tego.
Miłej zabawy!
damocles
Gdybym miał trochę więcej miejsca na pliki, mógłbym przesłać obraz o wyższej rozdzielczości. Ale to jest całkiem dobre. Wydrukowałem swój na sześciu stronach 8,5 x 11" (każda w orientacji poziomej) i połączyłem je taśmą, aby uzyskać wynik 17 x 33".
Wiem, że LeDude ma już schemat b650 opublikowany od wielu lat. Ten post i poprzednia książka serwisowa Yamahy, z wysuwanym kolorowym schematem okablowania, zmotywowały mnie do tego.
Miłej zabawy!
damocles