Nie widzę żadnej różnicy, gdy używany jest żółty przycisk pass lub nie. Co on robi i w jakim trybie? Power-straight czy manual?? Kiedy próbuję go użyć, czuję tylko ciepłe, rozmyte uczucie, ale nic więcej!
Właściwie jazda z włączonymi światłami drogowymi przez cały czas jest dość niebezpieczna.perdido key said:Jeżdżę cały czas z włączonymi światłami drogowymi w ciągu dnia, więc nie zauważyłem.
Światła drogowe włączone> Wolę wściekłego kierowcę niż okaleczonego mnie!!!!!
Tak.Jetfixer said:Czyż nie byłoby miło, gdyby przełącznik PASS wystrzeliwał idiotę z lewego pasa laserem, żeby można było wyprzedzać?!
Mój działa w tym trybie bez zarzutu, ale zainstalowałem w obwodzie kosmiczny modulator wybuchowy Uranium PU-36.Jetfixer said:Czyż nie byłoby wspaniale, gdyby przełącznik PASS wystrzeliwał idiotę z lewego pasa laserem, żeby można było wyprzedzać?!
Gdzie jest "Ka-Boom?"Soundman said:Mój działa w tym trybie bez zarzutu, ale zainstalowałem w obwodzie kosmiczny modulator wybuchowy Uranium PU-36.Jetfixer said:Czyż nie byłoby miło, gdyby przełącznik PASS wystrzelił idiotę z lewego pasa laserem, żeby można było wyprzedzać?!
Przez całe życie byłem kierowcą z zachodniego wybrzeża i robię to z tych samych powodów. Jedyni, którzy wydają się reagować i to doceniać, to kierowcy ciężarówek.frugality said:Wydaje mi się, że ludzie migają światłami z 3 powodów, które przychodzą mi do głowy.
1) Aby dać znać kierowcy ciężarówki, że ma wolną przestrzeń, aby zjechać na twój pas.
2) Aby ostrzec nadjeżdżający ruch przed fotoradarem.
3) Aby skłonić osobę przed tobą na lewym pasie do zjechania na bok. (wydaje się to bardziej typowe dla wschodniego wybrzeża; my tego nie robimy na środkowym zachodzie; czy zachodnie wybrzeże to robi?)