Suzuki Burgman USA Forum banner

1 - 20 of 74 Posts

·
Administrator
Joined
·
394 Posts
Discussion Starter #1
Hello Everyone,

Please post any issues, bugs, errors or features you want to see added in this threads .

Thanks,
Dwayn
 

·
Premium Member
Joined
·
11,296 Posts
How do we view new posts since last visit?
 

·
Premium Member
Joined
·
647 Posts
i always use mark forums read before leaving so i only see in new posts what has been added since i was last here
 

·
Premium Member
Joined
·
647 Posts
Wil this forum be on the motorcycle.com forum app on my iphone ?
 

·
Premium Member
Joined
·
14,230 Posts
How do you send someone an email.

I figured out that if you click on their ID in the profile you can get to a button to send a PM but I don't see one for an email for those folks that use to have an option to send them an email.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,008 Posts
How do you send someone an email.

I figured out that if you click on their ID in the profile you can get to a button to send a PM but I don't see one for an email for those folks that use to have an option to send them an email.
I agree
 

·
Premium Member
Joined
·
14,230 Posts
Looks like all the stuff we had in the Gallery is gone. I clicked on the Gallery button at the top and it says the Gallery is empty.
 

·
Administrator
Joined
·
394 Posts
Discussion Starter #13
'New posts' seems to work providing you've read the last post in that thread although an 'unread post' button would be nice.
I will check into a unread post button.

Wil this forum be on the motorcycle.com forum app on my iphone ?
I can get it added for you. I just need to get a image created for the app.

How do you send someone an email.

I figured out that if you click on their ID in the profile you can get to a button to send a PM but I don't see one for an email for those folks that use to have an option to send them an email.
I will check on this,.

Looks like all the stuff we had in the Gallery is gone. I clicked on the Gallery button at the top and it says the Gallery is empty.
Yup all my pics in the gallery are gone. I tried other links as well.
I will check into the gallary.

A lot of helpful information and DIY is now gone.
Point me to the direction of where these were and I can see about getting them placed somewhere here.


Thanks,
Dwayn
 

·
Super Moderator
Joined
·
8,067 Posts
Dwayn, a lot of DIY info was in the old gallery. Some posts had links between the photos in the gallery, and commentary in the forum.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,564 Posts
I am having a problem in quickly determining the time of a posting. I know the time listed is GMT. I am in the Central time zone which is GMT - 5 hours. I am sure I can get used to making a calculation.
 

·
Registered
Joined
·
367 Posts
I re-uploaded my photos to the gallery. The only issue I noticed as this point is the time seems to be off. When I made changes to my profile, it said it was done at 12:24 a.m. rather than 8:24 p.m. EST. Do we need to change the time zone individually?
 

·
Premium Member
Joined
·
14,230 Posts

·
Premium Member
Joined
·
14,230 Posts
Looks like you have fixed it already, quick work.
 

·
Registered
Joined
·
739 Posts
I can't deal with this...
 
1 - 20 of 74 Posts
Top