Suzuki Burgman USA Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys, this is a question about indicator lights . At low speeds the indicator lights work great , however at high speeds they don't seem to be working . Any clues here ?
 

·
Registered
Joined
·
2,832 Posts
Please State Model, and which indicator lights are you talking about Dash, Turn signals,Etc etc

Elliott,
 

·
Registered
Joined
·
2,834 Posts
If had model & year BUSA member could possibly help, please fill in complete profile you could make new Burgman friend around your location.
 

·
Registered
Joined
·
3,933 Posts
If you are riding faster than the speed of light the indicators will be useless. :p
 

·
Registered
Joined
·
1,060 Posts

·
Premium Member
Joined
·
14,278 Posts
If you look at the tool bar at the top of the age you will see a selection that says "USER CP" . Click on that and it will take you to your user control panel. Look on the left side of that and you will see a section called "YOUR PROFILE". In that section there is a selection called "EDIT YOUR DETAILS". Click on it and it will take you to your details page. Go to the bottom of that page and you will see a place to enter your bike type. Type it in there and click on save changes. That way it will show up on your profile attached to each post so you do not have to keep answering that question.

As to your question on the indicator lights I have no idea on an answer. Never heard of that problem before.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top