Suzuki Burgman USA Forum banner

1 - 20 of 92 Posts

·
Registered
Joined
·
739 Posts
Discussion Starter #1
Aggravating...I will be fine, readingposts.. and making posts.. suddenly.. I will , for insytance make a post, hit subit and then I have to log in again.. or I will be reading posts, hit the back button to go back to un read posts and have to log in again.. I HAVE hit log me in automatically..
 

·
Registered
Joined
·
2,787 Posts
FWIW I had this problem with my Nexus 7 Android tablet, after the v4.2.2 update--had to force a forum logoff, delete all forum related cookies and login again...
 

·
Premium Member
Joined
·
647 Posts
I have this problem on my work computer, might be you security settings, look at cookies, especially. Never have this on my home computer. What os and browser may help with diagnosis
 

·
Registered
Joined
·
739 Posts
Discussion Starter #4
It happens to me on 3 different computers.. one is windows 8 RT, the other is Windows Vista and the other is windows 7 professional.. Cookies are enabled.. It's not at all consistent.. I go the site and it is fine for 5 or 6 threads or a posting, then all of a sudden I am signed off..
 

·
Premium Member
Joined
·
647 Posts
your symptoms are exactly what i experienced - for me it only happened for me on windows 7 professional, didnt matter what browser , our work systems are very tightly managed - cant change too much especially in the security/privacy (cookies retention etc) area - so thought maybe there was something there, but sounds not.

Oh and i tried IE, Firefox and Chrome on that machine - they all did it

sorry not much help was i :oops: - i can say that whatever was causing it has gone, i didnt have this issue today or late last week - but it wasnt something i changed that fixed it - hope you find a better answer somewhere, cos i know how freaking annoying it is
 

·
Premium Member
Joined
·
647 Posts
you'll find this funny - but after i posted that reply - i got logged out ! :twisted:
 

·
Registered
Joined
·
739 Posts
Discussion Starter #7
Gbjbany said:
you'll find this funny - but after i posted that reply - i got logged out ! :twisted:
Me thinks there are bugs in the forum program.. :lol:
 

·
Premium Member
Joined
·
6,179 Posts
Happening to me today, very frustrating. :cry:
 

·
I'm Retired
Joined
·
9,364 Posts
Me too...but it seems to be working now.

Chris
 

·
Administrator
Joined
·
18,734 Posts
Anyone else having login issues?

I logged in earlier and was typing a response to a topic and got the login screen right in the middle. Now on a different computer, different ISP and 40 miles away, the same thing happened. I was about two sentences in and BAM, login screen.
 

·
Registered
Joined
·
1,468 Posts
Keeps logging me out also. If I read a post then want to reply to the post I have to log back on. :?: :?: :?:
 

·
Registered
Joined
·
1,671 Posts
Re: Anyone else having login issues?

I could not stay logged on today. My home computer is better.
 

·
Premium Member
Joined
·
66 Posts
Re: Anyone else having login issues?

I've had to log in twice today, which I never have to do. Also I've noticed new adverts that are inserted into forum discussions. I've seen ads before at the bottom of a topic, but having them show up in the middle of a topic surprised me.
 

·
Registered
Joined
·
739 Posts
Discussion Starter #17
Re: Anyone else having login issues?

Constantly.. sometimes over and over... I have complained before but nothing got better..
 

·
Registered
Joined
·
1,204 Posts
Re: Anyone else having login issues?

Same here.
 
1 - 20 of 92 Posts
Top